Proeflessen

Proefles vliegen                                                                               

Uw proefles is opgebouwd uit een theoretische briefing en de vlucht zelf. Na de briefing, waarin u de beginselen van het vliegen uitgelegd krijgt, stapt u met uw instructeur in het vliegtuig. De motor wordt gestart, u taxiet samen met de instructeur naar de startbaan en daarna….vol gas voor de take-off! U doet zoveel mogelijk zelf: klimmen, dalen, bochten maken, horizontaal vliegen….  als aspirant gezagvoerder kunt u volop aan de slag. Afhankelijk van uw vluchtduur kunt u vliegen naar een door u gekozen locatie. Na de vlucht ontvangt u het felbegeerde certificaat als bewijs dat u zelf heeft gevlogen. Een unieke ervaring die indruk zal maken! Klik hier voor de prijzen.

Triple-flight pakket                                                                          

Zelf de checklist oplezen?Wilt u weten of vliegles nemen iets voor u is? Wij bieden speciaal voor u een triple-flight pakket aan. Dit zijn 3 echte vlieglessen van een uur in een Cessna 172 tegen een sterk gereduceerd tarief, inclusief logboek! Voor aanvang van iedere triple-flight les krijgt u een persoonlijke theorieles van uw instructeur en na uw vliegles krijgt u een de-briefing. Na afloop van de triple-flight lessen heeft u een goed beeld van wat u te wachten staat tijdens de vliegopleiding. Tijdens de eerste les kunt u gratis 2 passagiers meenemen.

Opbouw van de lessen:

  • Les 1: het oplezen van de checklist, zelf de gashendel bedienen tijdens take-off, hoogte en koers houden en bochten maken.
  • Les 2: de oefeningen van de eerste les, aangevuld met klimmen, dalen en een gesimuleerde noodlanding.
  • Les 3: de oefeningen van de tweede les, aangevuld met een nadering tot een overtrek.

De drie vlieguren worden bijgeschreven in uw logboek dat u van ons krijgt. Deze uren tellen officieel mee als begin van uw vliegopleiding. Klik hier voor de prijzen.

Klik hier voor het combinatiepakket met de helikopter.