Hoe werkt het

Stap 1: Kies uw proefles

Geef uzelf of iemand anders een vliegles cadeau! U kunt kiezen uit diverse proeflessen in een Cessna 172 (voor 3 personen + instructeur). Passagiers vliegen bij ons gratis mee en wij rekenen geen extra toeslagen! Ook bieden wij een combinatiepakket met een helikopter en een Triple-flight pakket aan. Klik hier voor meer info.

Stap 2: Bestel uw cadeaubon

U kunt een cadeaubon bestellen in onze e-Shop en veilig betalen met iDEAL. Vervolgens ontvangt u binnen 48 uur op het door u opgegeven e-mail adres een digitale cadeaubon die u kunt uitprinten en cadeau kan doen.

U kunt er ook voor kiezen om direct een proefles te boeken en ter plaatse contant aan de instructeur te betalen. Pinnen is niet mogelijk.

Stap 3: Boek uw proefles

Met ons boekingsformulier kunt u of de begunstigde een proefles boeken. Wij vliegen het hele jaar door op zaterdag en zondag vanaf vliegveld Lelystad. U kunt bij de boeking een voorkeursdatum en tijdstip aangeven. Wij nemen daarna z.s.m. contact met u op voor het maken van een definitieve afspraak.

Stap 4: Hoe weet u of uw proefles doorgaat?

Veiligheid en plezier staan bij ons voorop! Uw vlucht is dan ook altijd onder voorbehoud van het weer. Wij nemen op de dag zelf tijdig telefonisch contact met u op wanneer uw vlucht vanwege de weersomstandigheden niet door kan gaan.