Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.237.249.90 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
51 berichten.
Mark Mark uit Den Haag schreef op 27/08/2012 om 05:42:
Mijn ervaring met de vliegles in de Cessna 172 was super! Na een duidelijke uitleg over de werking van het vliegtuig onder het genot van koffie ingestapt in het vliegtuig en slingerend (ik stuurde) naar de startbaan getaxied. Na het opstijgen de stuurknuppel overgenomen en gestart met het besturen van het vliegtuig. het was mooi om de wereld vanaf grote hoogte te zien en nog best lastig tegelijk het vliegtuig goed op koers te houden! Al met al een geweldige ervaring!
Cees de Knegt Cees de Knegt uit Amstelveen schreef op 25/08/2012 om 15:47:
Marcel, hartelijk bedankt voor de onvergetelijke lesvlucht. Ik geniet er nog van na. Ik vond het heel leuk dat ik zoveel zelf mocht doen. Wat mij betreft is dit niet de laatste keer. Als mijn MIP af is moet je een keer komen vliegen met mijn B738 static sim.
Cees van der Bent Cees van der Bent uit Katwijk schreef op 09/07/2012 om 18:49:
Mijn vader en ik kregen de vliegles cadeau van familie. De eerste afspraak werd helaas geannuleerd vanwege het weer, bij de volgende afspraak daarentegen was het prachtig weer. Met instructeur Marcel gevlogen. Pa heeft achterin de Cessna met de verrekijker en fototoestel genoten. Het was een geweldig ervaring.
Eveline de Wit Eveline de Wit uit Hoofddorp schreef op 09/07/2012 om 18:06:
Afgelopen 30 juni een prachtige proefles boven Amsterdam en omgeving gemaakt. Dankzij de professionele uitleg van Marcel heb ik het vliegtuig ook zelf mogen besturen. Zelfs mijn vriend met vliegangst stapte met een gerust hart in. Het was een heel bijzonder verjaardagscadeau.
Esther Breuker en Lars Esther Breuker en Lars uit Ilpendam schreef op 04/06/2012 om 19:29:
Op zaterdag 2 juni hebben Lars (mijn zoon) en ik samen met opa (mijn vader) een vlucht gemaakt. Die vergeten we niet meer. Het was een prachtige dag en dus goed zicht. Marcel was super enthousiast en vertelde onderweg veel over het vliegen en waar we vlogen. Lars mocht natuurlijk zijn stuurkunsten laten zien en vond dat fantastisch. Amsterdam gezien, het huis van mijn ouders, mijn werkplek, ons huis in Ilpendam en de school van Lars in Purmerend. Het was echt een top ervaring. Dat doen we zeker nog een keer, eerst weer sparen! Marcel bedankt.
Robert Tromp Robert Tromp uit kudelstaart schreef op 30/05/2012 om 16:00:
Over twee maanden begin ik mijn opleiding tot verkeersvlieger. Om een indruk te krijgen van hoe het is in de lucht en m.n. om zelf te kunnen en mogen vliegen, heb ik een proefles genomen. Ik kreeg professionele begeleiding van Marcel met tips en aanwijzingen. Ik kijk terug op een leuke maar leerzame ervaring en raad dit zeker aan voor een ieder die de opleiding wil volgen, maar ook voor mensen die dit een keer willen meemaken. Marcel bedankt!
Peter en Brenda Elgersma Peter en Brenda Elgersma uit Uithoorn schreef op 23/04/2012 om 19:22:
Vrijdag 13 april, op zijn verjaardag, kwam een grote wens van onze zoon Erik uit; vliegen! Oké, het was geen Airbus A380, maar hij heeft zijn luchtdoop gehad. Wat een fantastische ervaring! Wij hebben genoten, mede dankzij alles wat Marcel onderweg vertelde en uitgelegd heeft. Deze vlucht is voor herhaling vatbaar en een absolute aanrader!
Adam Diels Adam Diels uit Amsterdam schreef op 10/04/2012 om 19:30:
Al enkele jaren volg ik met heel veel plezier vlieglessen bij Marcel en Ruben. Beiden zijn zeer ervaren vlieginstructeurs die mij op onvergetelijke vluchten in binnen en buitenland hebben begeleid. Bij mijn keuze voor deze vliegschool speelde twee factoren een belangrijke rol, ten eerste de veiligheid in de lucht en tweede de professionaliteit bij het overbrengen van vakinhoudelijke kennis.

Je wordt tijdens de lessen in de lucht en de voorbereiding op de grond volledig en goed geïnstrueerd. Via een evaluatiegesprek achteraf worden alle punten die tijdens de vliegles aan bod kwamen nog eens doorgenomen, door deze feedback word je nog bewuster van de aandachtspunten voor de volgende les.

Tijdens de lesvluchten werd ik vaak uitgedaagd om antwoorden te geven op theoretisch vragen die praktisch tijdens het vliegen van toepassing waren, hierdoor beklijft de theorie bij mij beter, en zie ik het belang van het leren van de theorie. Ook werden onmogelijke vragen van mij over de theorie met heel veel geduld en liefde voor het vak beantwoord.

Er is veel ruimte voor eigen initiatieven, ideeën en wensen. Wil je in afwisseling op je lesprogramma eens een recreatieve vlucht met familie en vrienden, dan is daar altijd ruimte en tijd voor. Voor mij was de combinatie van een drukke baan en studie niet altijd mogelijk om volgens een strakke studieplanning het curriculum te volgen. Ook daar was de vliegschool heel flexibel om aan mijn wensen het programma aan te passen.

Mijn vliegkoorts is alleen maar aangewakkerd door deze mensen, ben echt heel blij dat er een vliegschool in Lelystad is die professioneel vliegen mogelijk maakt voor een zeer betaalbare prijs.
Michael Michael uit Lelystad schreef op 10/04/2012 om 11:48:
Sinds vorig jaar vlieg ik 1 a 2 keer per maand met Marcel, de vlieginstructeur. Eerst een vrijblijvende proefles vlucht gemaakt. Super tevreden en nu dus bezig met mijn PPL. En ik ben bijna klaar. Marcel is erg professioneel en toch heel toegankelijk. Hij geeft je een veilig en vertrouwd gevoel zowel tijdens lesvluchten met instructeur als "Solo vluchten".
Vlinder Vlinder schreef op 02/04/2012 om 11:47:
Hele leuke vlucht gehad, super gaaf! Zo leuk om zelf eens de piloot te mogen spelen. Mooie site, veel succes!
Niels Jaspers Niels Jaspers schreef op 31/03/2012 om 16:43:
Niet 1 maar 2 keer mee mogen vliegen. Een geweldige ervaring met een super enthousiaste piloot/trainer. Een mooie ervaring rijker. Voor herhaling vatbaar!

Complimenten voor de overzichtelijke site!