Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.237.249.90 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
51 berichten.
Kees Kees uit Hengelo schreef op 04/05/2015 om 13:15:
Ik kreeg voor mijn verjaardag van mijn dochters een proefles cadeau. 30 jaar geleden heb ik geregeld "mee"-gevlogen met mijn schoonvader in een Socata Tobago. Het was leuk na al die jaren om eerst weer even de theorie bij te spijkeren. Marcel Arnaud de Calavon bouwde het mooi op en beantwoordde iedere vraag. Het leukste was natuurlijk het echte vliegen. Was wel weer even wennen maar net als fietsen, je verleert het niet. Zat nu links ipv rechts. We hadden mooi weer en het half uurtje vloog letterlijk en figuurlijk snel om. Bedankt.
Hans Hans uit Ridderkerk schreef op 17/01/2015 om 17:20:
Vandaag kreeg ik voor mijn verjaardag een uur proefles vliegen. Het was een geweldige ervaring. Onder de deskundige leiding van Marcel werden eerst de basisbeginselen van het vliegen uitgelegd in een theorieles. Daarna de lucht in. Helemaal geweldig. Marcel bouwt het rustig op zodat je eerst de kans krijgt te wennen aan de bewegingen van het vliegtuig. Daarna zelf aan de gang. Marcel bedankt, het was top.
Jaap Jaap uit Nieuw Vennep schreef op 15/12/2014 om 11:56:
Ik heb mijn vrouw voor haar verjaardag een proefles in een Cessna 172 cadeau gedaan. Voor haar was het een geweldige ervaring, maar voor mij op de achterbank ook! We hebben ervan genoten en Marcel is een leuk persoon en volgens mijn vrouw ook een uitstekende instructeur.
Kelvin Kelvin uit Maassluis schreef op 25/08/2014 om 19:48:
Op 16 augustus heb ik een proefles gedaan in een Cessna 150. Een leuke ervaring en gaaf om een keer zelf een vliegtuig te besturen! Zou dit zeker nog een keer willen doen 🙂
Johan Johan uit Zwolle schreef op 17/08/2014 om 08:39:
Op zaterdag 16 augustus een proefles gehad van 45 min en ik vond het geweldig! Je krijgt eerst alle informatie die je nodig hebt en daarna stap je in het vliegtuig (bestuurderskant). Ik mocht taxiën en in de lucht heb ik echt gevlogen. Echt een super ervaring! Marcel bedankt voor het vertrouwen in de lucht en wie weet tot een volgende les!
Dave Hankins Dave Hankins uit Doorn schreef op 02/06/2014 om 08:16:
Op 1 juni heb ik een vliegles gehad en wat een ervaring. Het was een verrassingscadeau van mijn gezin en een belevenis om niet snel te vergeten. Het begon al met een leuke en enthousiaste uitleg. Ook geweldig dat mijn zoon en een vriend als passagiers mee konden. Daarna verhalen uitwisselen op het terras bij het restaurant vlakbij. Een mooi dagje dus; dit smaakt wat mij betreft naar meer.
Fransien Fransien schreef op 04/05/2014 om 12:24:
Heb gisteren gevlogen in een Cesna 150. De theorieles was boeiend en leerzaam. Het zelf een stuk vliegen was enorm gaaf. Nooit gedacht dat ooit een keer te doen. Het was een onvergetelijke ervaring!
Dick Dick uit Goutum schreef op 27/04/2014 om 11:15:
Op vrijdag 25 april 2014 proefles gehad in een Cessna 150. Gekregen voor mijn 47e verjaardag van vrouw en kids. Geweldige ervaring. Vooraf uitleg van Ruben Fürste. Ontzettend leuk gedaan Ruben. Vliegen was een belevenis. Via Ketelbrug langs randmeren (Kampen, Elburg, Walibi Flevo, Flevonice, Harderwijk, Zeewolde) weer terug naar Lelystad. Wat een kick om zelf het stuur in handen te hebben tijdens bijna de hele vlucht. Nu start en landing nog. Smaakt naar meer!
timo timo schreef op 06/02/2014 om 13:23:
Ik heb op 1 februari een vliegles gehad bij Marcel in een Cessna 150 en het was geweldig! Super gaaf om zelf eens de stuurknuppel in de handen te hebben en een echte belevenis: een echte aanrader!
Maarten Ottevanger Maarten Ottevanger uit Rijpwetering schreef op 01/08/2013 om 18:09:
Ik heb een proefles gevolgd in een Cessna 172 op 22 juli 2013. Dit was echt gaaf! Ik zou bijna zeggen: het is een must voor elke serieuze flightsimmer om dit ooit eens te doen. Professionele begeleiding van instructeur Marcel die tijdens mij de gehele vlucht uitgebreid informeerde en mij ook zoveel mogelijk zelf liet doen. Een geweldige ervaring, ook voor de passagiers! Wat mij betreft: wordt vervolgd.
Leon van Dijk Leon van Dijk schreef op 25/07/2013 om 09:39:
Op maandag 22 juli heb ik een proefles in de C172 gevlogen. de begeleiding was top! Ik doe aan flight simulator dus ik wist wel het een en ander, maar in het echt is het nog leuker. Kortom, een echte aanrader!!
Roel Roel uit Etten-leur schreef op 20/07/2013 om 17:09:
Vandaag, op 20 juli heb ik een proefles mogen volgen in een Cessna 150, onder deskundige begeleiding van Marcel. Na een heldere introductie stegen we al snel op en mocht ik zelf het vliegtuig besturen. Wat een fantastische ervaring was dat zeg! Ik kon al mijn vragen stellen en Marcel gaf uitgebreid antwoord en tips. Wij hebben een mooie route gevlogen via Pampus, Muiden, Naarden, Harderwijk. Al met al een ervaring die naar meer smaakt. Marcel, bedankt!
Ger Borst Ger Borst uit Anna Paulowna schreef op 15/07/2013 om 20:59:
Voor mijn vijftigste verjaardag een proefles vliegen gekregen van onze goede vrienden. Ik heb nog nooit gevlogen (ja, het bestaat nog). Ik vlieg niet zakelijk en ga altijd met de auto op vakantie dus het wordt wel eens tijd. Dan ook maar meteen zelf vliegen! Na een duidelijke uitleg over een aantal basiszaken en -instrumenten, kunnen we plaats nemen in het vliegtuig. Spannend!
Daarna een leuke vlucht met eigen inbreng over het te vliegen traject (binnen de beschikbare tijd) over Walibi, het randmeer en Harderwijk. Eelco is de instructeur en hij brengt zijn kennis op een heel kundige en rustige manier over. Hij maakt het vliegen gemakkelijk; heel goed voor je zelfvertrouwen. Starten en landen doet Eelco en alles daartussen in mag je zelf doen. Geweldig!
Ronald en Miranda, heel erg bedankt!
Nico Davidse Nico Davidse uit Lelystad schreef op 08/07/2013 om 11:05:
Van mijn partner voor mijn verjaardag een proefles vliegen gekregen. Zondag was het zover en kreeg ik van instructeur Eelco eerst een uitvoerige uitleg over de theorie van het vliegen en over de besturing. Daarna vertrokken wij vanaf Lelystad voor een vlucht van 45 minuten om Zuidelijk Flevoland. Het was een geweldig uitzicht, mijn huis in Lelystad, de Oostvaardersplassen vanaf het Markermeer, Almere en het Gooi vanaf de Randmeren en vervolgens weer de landing op Lelystad Airport. Het was een geweldige ervaring, goede instructie en ook onderweg veel uitleg. Ik mocht behalve start en landing nagenoeg alles zelf doen. Een superleuke ervaring die zeker aan te raden is.
Kirsten Vlaanderen Kirsten Vlaanderen uit Almere schreef op 29/06/2013 om 17:42:
Vandaag kreeg ik van mijn lief een vliegles cadeau voor mijn verjaardag en wat een mooie ervaring!

Na een stukje theorie mocht ik het vliegtuig in en kreeg daar van Marcel nog verdere uitleg. Na het opstijgen mocht ik gaan vliegen. Het vliegtuig recht houden, stukje dalen, stukje stijgen, bochten maken en vooral steeds weer een stukje corrigeren. Marcel legde alles vol geduld uit en liet mij op een fijne manier mijn fouten maken en herstellen.

Vanuit het vliegtuig de dolfijnen in Dolfinarium kunnen spotten, de mooie Veluwe maar ook mijn eigen achtertuin.

Wat een mooie ervaring. Marcel bedankt!
Bo Brans Brabant Bo Brans Brabant schreef op 14/05/2013 om 20:13:
Afgelopen donderdag heb ik voor het eerst gevlogen. Ik wil al een aantal jaren piloot worden, en dit was een geweldige ervaring.
Eerst kreeg ik uitleg over hoe de cockpit werkte en in elkaar zat, daarna begon het echte werk. Eenmaal in de lucht begon ik met het vliegtuig recht te houden aan de horizon. Daarna kwamen de bochten aan bod , eerst een kleine bocht van 10 graden maar als snel gingen we over naar bochten van 30 graden. Ik vond dit een super leuke ervaring die ik nooit zal vergeten. Heel erg bedankt Marcel!
king ferry king ferry uit AMSTERDAM schreef op 13/04/2013 om 20:39:
Geweldig mijn eerste les, was met Marcel en ik moet zeggen dat het even spannend was de eerste bocht maar een geweldige ervaring en zeker goed voor een volgende keer.
Gerard Burger Gerard Burger uit Amstelveen schreef op 10/03/2013 om 21:07:
Erg leuke ervaring, die proefles! Eerst een compacte maar relevante uitleg over de aerodynamica en bediening van vliegtuigen, en dan de praktijk in het luchtruim.
Rustige en professionele begeleiding van Marcel, die je na de start (alles met veel uitleg) ruim de gelegenheid geeft om zelf het gevoel te krijgen hoe het is om een vliegtuig te besturen.
Een onvergetelijke middag en het smaakt naar meer, erg leuk. Echt een aanrader voor iedereen die wel eens wil proberen hoe het is om te vliegen!
Groet, Gerard.
Frank Landman Frank Landman uit Hengelo schreef op 08/02/2013 om 13:49:
Op 12 september heb ik een proefles gehad. Dit was een fantastische ervaring! Het voelt heel bijzonder om zelf aan het stuur te zitten van een Cessna. Een groot compliment gaat uit naar mijn instructeur Marcel. Hij is in staat om op een zeer professionele manier het principe van vliegen uit te leggen, daarnaast de rust uit te stralen die nodig is bij zo'n eerste vlucht en in een korte tijd veel uit te leggen. Grote klasse!
Eric Sassen Eric Sassen uit Almere schreef op 25/09/2012 om 17:35:
Op 3 sept. jl. een proefles gehad vanaf vliegveld Lelystad met instructeur Marcel. Vroeg in de avond gevlogen met een Cessna I50 met prachtig weer. Fantastisch om dit gedaan te hebben, zijn zelfs nog even boven mijn bedrijf gevlogen en heeft Marcel nog wat foto's genomen (daar het een verrassing was had ik zelf geen fototoestel).
Ik wil Marcel nog bedanken voor zijn leuke, spontane manier waarop ik dit heb mogen doen, en nog bedanken voor de foto's. Deze proefvlucht wil ik zeker aanmerken als aanrader. Groetjes Eric