Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.228.24.192 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
51 berichten.
Jelmer van der Schaaf Jelmer van der Schaaf uit Utrecht schreef op 20/01/2019 om 13:03:
Gisteren heb ik een proefles gedaan bij Marcel. Wat een fantastische ervaring! Marcel is de beste instructeur die je je kunt voorstellen. Rustig en helder legt hij alles uit, zowel vooraf bij het theoretische als tijdens het vliegen zelf. Hij laat je zoveel mogelijk zelf doen en dat is een geweldige belevenis. Kortom, niets dan lof! Ik heb genoten en kan het iedereen aanraden een les te boeken!
Linda Rosink Linda Rosink uit Utrecht schreef op 08/10/2018 om 11:37:
Heerlijke middag gehad, super fijn en heldere instructie. Het was rustig in de lucht, ik was zelf ook in staat om relaxed te zijn, mede door de fijne houding van de instructeur. En kon daardoor echt genieten.
Michel van Wijk Michel van Wijk uit Elst schreef op 08/10/2018 om 09:34:
Afgelopen zaterdag heeft onze zoon Ted zijn proefles gehad. Hij is een enorme vliegfanaat en het leek het ultieme cadeau. De proefles heeft onze verwachtingen overtroffen! We werden ontvangen door Marcel en kregen een briefing over de techniek van het vliegen en de bediening van het toestel. Daarna via de hangar naar het toestel. Ook hier weer goede instructies. Met opstijgen, vliegen en landen mag je zoveel mogelijk zelf doen. Marcel is aardig en deskundig. Hij stelt je op je gemak door duidelijke uitleg en instructies. Mede door het mooie weer maar vooral de fantastische begeleiding hebben we een geweldige middag gehad. Niets dan lof, hoe kritisch ik ook ben er valt niets op aan te merken!
JC JC uit Groningen schreef op 24/09/2018 om 20:57:
Mede door het prachtige weer met perfect uitzicht en de ontspannen instructeur een zeer geslaagde middag. Het hele proces van boeken en afspraken maken verliep vlot en duidelijk.
Lex Verzijlbergen Lex Verzijlbergen uit Krommenie schreef op 06/08/2018 om 14:16:
Gisteren een proefles gehad onder leiding van Marcel. Na een uitgebreide uitleg over wat vliegen nu precies is zijn we met prachtig weer de lucht ingegaan. Het zicht was perfect en op wat warmte turbulentie na was het geweldig vliegweer. Marcel is in staat om op rustige en voor heel enthousiaste wijze uitleg te geven hoe een dergelijk vliegtuig te besturen. Wij hebben genoten. Marcel: dank voor je inzet, enthousiasme en vooral deskundigheid!
Dennis Dennis uit Leiden schreef op 22/07/2018 om 19:01:
Van mijn vriendin een proefles vliegen gehad. Wat een geweldige ervaring! Instructeur Marcel is een rustige vent die alles goed uitlegt. Ik heb genoten!
Peter Peter uit Amstelveen schreef op 17/07/2018 om 17:11:
Afgelopen zaterdag 14 juli heb ik mijn prijs van de fantastisch vliegclub DFN verzilverd in een proefles. Het was prachtig weer en heb bijna alles mogen doen van de instructeur. Het was gewoon geweldig!. De briefing was helder! Ik zou zeggen gewoon boeken en vliegen met de instructeur al is het maar een half uurtje!
Eppo Luppes Eppo Luppes uit Ouderkerk aan de amstel schreef op 12/09/2016 om 15:03:
Afgelopen zaterdag de proefles gedaan. Voor het eerst zelfstandig vliegen, natuurlijk wel onder leiding van....dat was wel een avontuur. Een heel leuk avontuur, want na een korte instructie waar ook vrouw en kind bij aanwezig waren, gingen we de lucht in. Circelen boven de Oostvaardersplassen en ook weer landen op dezelfde plek waar we de aarde verlieten. Een ervaring uit duizenden. Een aanrader voor een ieder.
Aart de jong Aart de jong uit Almere schreef op 11/07/2016 om 21:19:
Zondag 10 juli heb ik mijn gewonnen proefles onder perfecte weersomstandigheden gevlogen. Na de startup vertrokken we van baan 23 op Lelystad en klommen we naar 1200 ft. Met de uitleg van Eelco en zijn opdrachten kreeg ik volop de gelegenheid om middels kleine stuurbewegingen het gedrag van de PH-GRA te leren kennen en ervaren. Met een rondje Almere, Spakenburg , Nijkerk en Harderwijk koerswisselingen, dalingen en stijgen kwamen we na drie kwartier via meldpunt Bravo en een prima landing terug op Lelystad. Deze eerste les was een start van mogelijk meer lessen in de toekomst. Dank aan Eelco en jullie team. Aart
Zvezdan Zvezdan schreef op 18/06/2016 om 20:28:
Een supergave ervaring gehad!! Geweldig!! Mede door Marcel; enthousiaste instructeur. Top!
Miriam Miriam schreef op 18/06/2016 om 18:27:
Vandaag een proefles bij Marcel gehad, wat een gave ervaring!! Door de uitgebreide informatie die rustig werd uitgelegd voelde ik mij op mijn gemak tijdens het vliegen. Super bedankt Marcel!
Sanne & Jasper Sanne & Jasper uit Den Haag schreef op 06/06/2016 om 07:12:
He Marcel, bedankt voor de goede organisatie, de goede theorie en natuurlijk de vliegles zelf! Een onwijs mooie en unieke ervaring! En we zouden iedereen aanbevelen de proefles bij jou af te nemen. Wie weet tot snel!
Margreet Doornbosch Margreet Doornbosch uit Utrecht schreef op 27/02/2016 om 18:39:
De proefles vliegen was echt super! Onwijs leuk, goede instructies en Marcel geeft je echt een goed gevoel en alle rust om zelf te vliegen. Het was een geweldige ervaring en heb onwijs genoten. Marcel maakt er echt een feestje van!

Bedankt voor de leuke middag!
Nordin Nordin uit Utrecht schreef op 08/02/2016 om 10:10:
Gisteren met mijn 8-jarige zoon een vlucht gehad met Eelco als instructeur. Fantastische ervaring weer en een prachtige middag. We komen zeker weer een keer terug. Bedankt Eelco !!
hielke Boorsma hielke Boorsma uit Giekerk schreef op 04/11/2015 om 19:07:
Zaterdag 31-10-15 cadeaubon verzilverd. Super vlucht gehad, mooi weer er bij en een goede uitleg van te voren gehad. Zeker aan te bevelen.
H. Huisman H. Huisman uit Zeewolde schreef op 29/09/2015 om 19:52:
Afgelopen zondag met prachtig mooi weer mijn kadobon verzilverd voor een proefles vliegen met als instructeur Eelco. Een goede uitleg vooraf met de nodige wetenswaardigheden, de vlucht was een prachtige ervaring. Bedankt voor deze belevenis.
Alex Alex uit Eindhoven schreef op 28/09/2015 om 09:50:
Op een heerlijke zaterdagmorgen heb ik gevlogen met Marcel. Rustige en sympathieke man die alle tijd neemt om de vlucht + uitleg goed over te brengen.

Hij kan alles goed overbrengen en je voelt je altijd veilig! Zeker een aanrader om te gaan doen.
Ruben Ruben schreef op 06/07/2015 om 09:20:
Een heerlijk cadeautje! Fijne uitleg, lekkere atmosfeer en ondanks de warmte een verfrissend nieuwe ervaring! Ik heb genoten van de (veel te korte vlucht) en kijk uit naar het vervolg. Marcel, bedankt voor de ervaring, je kennis, je duidelijke uitleg en de gezelligheid!
Arjen Arjen schreef op 10/06/2015 om 19:49:
Ik heb onlangs van mijn vrouw een proefles cadeau gekregen en het was een geweldige ervaring! Na een goede theorieles van Marcel heb ik een hele gave vlucht gemaakt! Marcel is een heel prettige docent en (co-)piloot!
Joost Joost uit Nieuwegein schreef op 31/05/2015 om 19:26:
Zoals zo velen voor mij kreeg ook ik voor mijn verjaardag van mijn vriendin een proefles kado. Toch wel heel speciaal omdat ik vroeger - zoals veel jongetjes - piloot wilde worden. Bij mij was dat wel serieus, maar jammer genoeg was er toentertijd geen plaats bij de luchtmacht ondanks het feit dat ik tot twee maal toe door de driedaagse keuring gekomen was. En wat het nog meer bijzonder maakte was dat mijn instructeur Marcel een oude bekende van ons was. Jaren geleden hebben wij hem namelijk dansles gegeven. En vandaag mocht hij mij dan les geven. Marcel is een bijzonder goede instructeur. Kalm en rustig legt hij alles uit wat je weten moet over het vliegtuig en het vliegen en geeft hij antwoord op al je vragen. Even ontspannen ga je samen met hem de Cessna 150 in. Ook daar legt hij duidelijk en rustig alles uit wat je moet weten . . . en dan gaat het beginnen. Riemen vast, motor starten, alles goed controleren en dan naar de startbaan taxiën. Een beetje de kriebels in de buik, gezonde spanning en dan het gas er op. Steeds sneller ga je over de startbaan totdat je . . . los komt en als een vogel zo vrij door de lucht gaat. Daar ging het om en daar doe je het voor, geweldig. Als snel mag ik de besturing over nemen en - dat is het mooiste gevoel. Ook nu weer vertelt Marcel precies wat je moet doen om het toestel onder controle te houden en mooie bochtjes te maken. En voor dat je het weet ben je al weer bezig met het aanvliegen op de landingsbaan. Vlak voor de landing neemt Marcel de besturing weer over. Ondanks een paar felle windstoten van de zijkant zet hij ons zachtjes en vakkundig aan de grond. Voor mijn gevoel ging het allemaal veel te snel voorbij. Nog het laatste stukje terug taxiën naar de hangar. klinkt misschien raar, maar dat was - voor mij - moeilijker dan het vliegen. Ik heb met volle teugen genoten en kan iedereen die ooit graag eens de lucht in wil aanraden om dit ook te doen. Het is nu twee dagen geleden dat ik samen met Marcel de lucht in ben geweest en het kriebelt al weer. Marcel, nogmaals hartelijk bedankt voor de leuke ervaring. En wat mij betreft doen we het zeker nog een keertje.
Joost